نقطه قوت ایده پرداز چیست و افراد دارای این نقطه قوت چه ویژگیهایی دارند؟
فهرست مطالب مقاله
نقطه قوت ایده پرداز چیست؟ آیا تا به حال در مورد ویژگی های این افراد چیزی شنیده اید؟ نقطه قوت ایده پرداز که زیر مجموعه تفکر استراتژیک است، جزء 34 نقطه قوت گالوپ است.
هر انسانی یکسری نقاط قوت و ضعف دارد که در تصمیم گیریهای روزمره و انتخاب شغل فرد در زندگی مؤثر است. نقطه قوت ایده پرداز این توانمندی را به افراد میدهد تا از قوه ی تخیل خود در مشاغل مناسب این نقطه قوت استفاده کنند. یکی از ویژگیهای افراد دارای نقطه قوت ایده پرداز، خلاقیت و هوش آنهاست. افراد دارای این نقطه قوت به راحتی میتوانند اشتراک و ارتباط بین پدیدههای مختلف و بی ربط را بیابند. فعالیت هایی که با قوهی تخیل سر و کار دارند بسیار مناسب این افراد است.
مطالعه این مقاله 10 دقیقه از زمان شما را به خود اختصاص میدهد، برای دانستن و آشنایی با ویژگیهای افراد دارای نقطه قوت ایده پرداز و همچنین مشاغل مناسب آن، با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.
(همچنین بخوانید: معرفی هوش های چندگانه گاردنر)
نقطه قوت ایده پرداز چیست؟
نقطه قوت ایده پرداز(Ideation)، یکی از 34 نقطه قوت گالوپ است که توسط او کلیفتن ابداع شده است. از جمله ویژگی های این نقطه قوت، مجذوب ایده ها و ایده پردازی است. این افراد عاشق ایده های جدید، تصور و خلق کردن آثار هستند. نقطه قوت ایده پرداز، مناسب برای مشاغلی که ایده پردازی در آنها نقش پررنگی دارد را مثل طراحی، گرافیست و… میتوان ذکر کرد. اگر شما هم مشاغلی از این قبیل مدنظرتان است پیشنهاد میشود که قبل از اقدام، از وجود این نقطه قوت در خود اطمینان حاصل کنید.
چه کسانی دارای نقطه قوت ایده پرداز هستند؟
برای تشخیص وجود یا عدم وجود نقطه قوت ایده پرداز در افراد، ابتدا باید ویژگی های این نقطه قوت را بدانیم تا بتوانیم آنها را به افراد نسبت دهیم. دانستن ویژگیها و مطالعه درباره ی نقطه قوتهای گوناگون میتواند به شناخت بیشتر فرد نسبت به خودش منجر شود.
خصوصیات افراد دارای نقطه قوت ایده پرداز
1- علاقه بسیار زیاد به ایده پردازی و خلق ایده.
2- دارای هوش و استعداد در تطبیق و یافتن نقطه اشتراک بین پدیده های مختلف، پیچیده و نامربوط.
3- مناسب برای مشاغلی که با خلق ایده و یافتن وجه اشتراک سر و کار دارند و در زمینه هایی که نیازمند طراحی و ایده پردازی است، میتوانند بسیار موفق عمل کنند.
4- مطالعه را دوست دارند و میتوانند از آن برای پیشرفت و خلق ایده به عنوان منبع تغذیه نقطه قوت ایده پرداز استفاده کنند.
5- این افراد کلمات را دوست دارند و به راحتی میتوانند با استفاده از آنها مفهوم یک الگو یا ایده را بیان کنند.
(همچنین بخوانید: استعداد چیست؟ آیا همه انسان ها با استعداداند؟)
مشاغل مناسب نقطه قوت ایده پرداز
برای انتخاب و انجام هر فعالیتی، در مرحلهی اول شناسایی و اطمینان از وجود نقطه قوتهای مرتبط با آن، حائز اهمیت است.
برای مثال فردی را در نظر بگیرید که نویسندهی مجلات فصلی میباشد. برای این کار وجود نقطه قوت ایده پرداز یکی از ضروری ترین ویژگیهایی است که فرد باید دارا باشد. زیرا؛ نوشتن فصول مختلف مجله برای جلب مشتری و افزایش جذابیت، نیاز به خلاقیت و به کار بردن مفاهیم و الگو هایی است که بر زیبایی هر فصل میافزاید. تصاویری استفاده شده در مجله و یا روی جلد مجله هم بیانگر ایده پردازی و به کارگیری استعداد اندیشه پرداز است.
همچنین برای انتخاب و دستیابی به بهترین موقعیت در طراحی و انواع مختلف آن، نیاز به استعداد اندیشه پرداز امری مهم تلقی میشود. مثلاً؛ خانمی را در نظر بگیرید که بعد از تهیه پارچه و ابرازآلات خیاطی میخواهد در زمینهی طراحی لباس فعالیت چشمگیری داشته باشد تا به سودآوری دست یابد. برای این امر ضروریست که از قوهی تخیل خود و ایدهپردازیهای گوناگون در طراحی لباسها استفاده کند تا بتواند طراحیهای منحصر به فرد خود را داشته باشد.
بطور کلی فعالیت ها و مشاغل نقطه قوت ایده پرداز میتواند
تبلیغات در زمینههای گوناگون، بازاریابی، روزنامه نگاری، طراحی مشاغل مختلف، مثل؛طراحی لباس، طراحی سایت و… ، مشاور، مخترع، اتاق فکر، گرافیست و… باشد.
اگر نقطه قوت ایده پرداز بیش از اندازه مورد توجه قرار بگیرد، مشکلاتی را برای افراد به وجود میآورد از قبیل …
خلق ایدههای غیر واقعی که در عمل امکان انجام آنها غیرممکن است. مثلا مخترعی را فرض کنید که در ذهن خود الگوی یک وسیله را متصور شده است. اگر این فرد درگیر کمالگرایی و توجه بیش از اندازه نقطه قوت ایده پردازی شده باشد، این احتمال وجود دارد که برای این اختراع یکسری ویژگیهایی را اضافه کند که فقط در ذهن و بر روی کاغذ گنجانده میشود و امکان ساختن چنین وسیلهای وجود ندارد.
شایان به ذکر است که هر کدام از نقاط قوت استعدادیابی گالوپ اگر بیش از اندازه در فرد تقویت شود و مورد استفاده قرار بگیرد، یعنی از حالت استاندارد و نرمال خود خارج شود میتواند به ضرر فرد تمام شود. همان اندازه که شناسایی نقطه قوت برای افراد مهم است، تلاش برای متناسب نگه داشتن آن نیز حائز اهمیت است.
(همچنین بخوانید: کمال گرایی و خصوصیات افراد کمال گرا)
چگونه نقطه قوت ایده پرداز یا استعداد اندیشه پردازی را تا حد مناسب تقویت کنیم؟
1- می توانیم با تمرکز بر ایده های مختلف و تلاش برای ارتقاء ایده های قبلی این نقطه قوت را تقویت کنیم.
2- با استفاده از قوهی تخیل و تصور موضوعات مختلف، ایده های خلق شده را با ایدههای موجود مقایسه کنیم و از تفاوت های موجود ایده بگیریم.
3- با افرادی که دارای این نقطه قوت هستند بحث و گفت و گو کنید، وجود نقطه قوت مشترک به هر دو فرد کمک میکند تا اندیشهها و ایدههای خود را به چالش بکشند و نقطه قوت خود را تقویت کنند.
4- با مطالعه منابع مختلف این امکان برای این نقطه قوت ایجاد میشود تا از الگوهای متنوعی برای ایده پردازی استفاده کنند.
5- اگر در اطرافتان افرادی وجود دارند که دارای نقطه قوت ایده پرداز هستند، می توانید با معرفی منابع مختلف این افراد را تحریک کنید و آنها را به چالش بکشید تا باعث خلق ایده های جالب و کاربردی شود.
(همچنین بخوانید: تمرکز چیست و راه کار های افزایش تمرکز)
جالب است بدانید نقطه قوت ایده پرداز میتواند فعالیت های روزمره شما را هم تحت تأثیر قرار دهد
افرادی که دارای این نقطه قوت هستند میتوانند از آن در فعالیت های روزانه خود نیز استفاده کنند تا از داشتن آن حس رضایت داشته باشند. بطور مثال برای چیدمان سفره، چیدمان وسایل منزل، پختن غذا، چگونگی گذراندن اوقات فراغت، رفت و آمد و انتخاب مسیر های مختلف از خانه تا محل کار، ست کردن لباس های خود متناسب با موقعیت های پیشرو، میتواند مواردی باشد که فرد دارای استعداد اندیشه پردازی را برای استفاده آن تحریک میکند.
برای انتخاب شغل باید ویژگیهای رفتاری و نقاط قوت خود را شناسایی کرده و متناسب با آن شغل خود را انتخاب کنید. یکی از این نقاط قوت، نقطه قوت ایده پرداز یا استعداد اندیشه پردازی است. افرادی که دارای این نقطه قوت هستند به طور کلی توانایی بسیاری برای استفاده از قوهی تخیل خود و در نهایت خلق ایده دارند. ما در این مقاله راجع به این نقطه قوت صحبت کردیم و ویژگیهای آن، مشاغل و فعالیتهای مناسب آن، همچنین معایب وجود بیش از انداره این نقطه قوت در فرد را مورد بحث و گفت وگو قراردادیم.
اگر شما علاقه مند به شناسایی نقاط قوت خود هستید و دوست دارید که خصوصیات و الگوهای رفتاری خود را بشناسید، میتوانید با مراجعه به سایت “دوره جامع مسیر زندگی من“ را تهیه نموده و علاوه بر نقطه قوت ایده پرداز، از سایر نقاط قوت خود نیز آگاه شوید تا بتوانید در مسیر درست خود گام بردارید. از اینکه ما را در چهارمین مقاله از استعدادیابی گالوپ همراهی کردید ممنونیم.
منتظر مقالات بعدی ما باشید.
در قسمت نظرات برای ما بنویسید که آیا شما هم اهل ایده پردازی و خلق ایده هستید یا خیر؟
نویسنده: ارغوان سادات دلبری
میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد آراء: 5
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
31 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام و 100 سلام به خوبان و نازنینان تیم پر تلاش تلنتا
من در این زمینه فقط ویژگی مطالعه رو دارم نه برای ایده پرداری
احساس مکنم اصلا با ایده پردازی ارتباط خوبی نمی گیرم یجورایی ازش فراریم کلا ذهنم تو این موارد قفل میشه و بقول معروف حرفی برای گفتن ندارم
سلام من به نقطه قوت ایده پرداز برای خودم 10 میدم چون من از ده سالگی خیاطی کردم و برشکاری بدون الگو انجام میدم و در این زمینه بهترین استعداد دارم میتوانم خودم هر مدلی لباس طراحی کنم
سلام وعرض ادب واحترام خدمت تیم پرتلاش تلنتا واستاد محترم. من در این نقطه قوت متاسفانه به خود نمره 4 میدم چون تا همیشه از ایدههای دیگران استفاده کردم اما خیلی دوست دارم شخصی بشم که اید های جذاب جدیدی داره این برام خیلی لذت بخشه
سلام و خسته نباشید
ممنون از مقاله جالب و مفیدتون
بنظرم این نقطه قوت جزء نقاط قوتی محسوب میشه که هر شغلی در هر حیطه ای به اون نیز داره و همونطور که گفتین حتی توی امور روزمره هم نقش زیادی داره و میتونه به فرد کمک کننده باشه…..بعد خوندن مطالب به خودم توی این نقطه نمره 6 رو میدم با اینکه عاشق ایده پردازی و ایده های جدید میشم ولی توی خلق اونا توانایی زیادی ندارم و نیاز تقویت و تلاش زیادی دارم درصورتی که افرادی که این نقطه جزء نقاط برجسته شون هست به راحتی اینکارو انجام میدن
در این نقطه قوت نسبتا خوب هستم و نمره ۱۵ به خودم میدهم. در هنرهای دستی مانند نقاشی و مینا کاری و فیروزه کوبی توانایی دارم و در حیطه نقاشی توانسته ام ۴ تابلو با تکنیک راپیدوگرافی و رنگ و روغن با اثر خودم دارم و در ترانه سرایی با ایده خودم ۳ ترانه سروده ام. با شرکت در دوره های آموزشی مختلف مهارت حل مسئله و تصمیم گیری را در خودم دارم پرورش میدهم و برای مسائلم ایده های مختلفی را بررسی میکنم. همنشینی با این افراد برایم لذت بخشه و مطالعه و استفاده از کلمات مختلف و الگوهای گوناگون و برقراری ارتباط با موضوعات مختلف برایم لذت بخش می باشد.
سلام خسته نباشید
من زیاد آدم ایده پردازی نیستم و اگر هم گاهی اوقات ایده ای برای چیزی داشته باشم معمولا عملی نمیشه
ولی اطرافم کسی رو میشناسم که فوق العاده ایده پرداز خوبی هست و از هر چیزی در اطرافش برای کاری که داره انجام میده ،ایده میگیره این آدم هیچ وقت چیزی رو کپی نمیکنه و همیشه با تغییر دادن چیزهایی که میبینه یه چیز جدید رو خلق میکنه ، به خاطر همین به نظرم این نقطه قوت خیلی مهم و خوبه ، به همین علت هم سعی میکنم بتونم این نقطه قوت رو در خودم تقویت کنم
من ازین نقطه قوت توی آشپزی یا کلا پخت شیرینی و کیک خیلی استفاده میکنم، غذاهای جدید از خودم درمیارم و انقدر تغییرشون میدم تا خوشمزه بشن. بنظرم این نقطه قوت از چند سال پیش در من تقویت شد، که یه پیج هنری زدم و برای بازاریابی و بیشتر دیده شدن مدام به ایده های خلاقانه فکر میکردم و راههای مختلف رو امتحان میکردم. هر چند که اون کار رو ادامه ندادم چون اون زمان دو شغله بودم. اما بنظرم اومد این تجربه رو با بقیه به اشتراک بذارم: به عنوان یکی از راههای تقویت خلاقیت و نقطه قوت ایده پرداز، راه انداختن یه کسب و کار کوچیک و مورد علاقه، و تلاش برای توسعه اون کار، میتونه راه حل مفیدی باشه. 👌
من این نقطه قوت جز ۵ نقطه قوت برتر من هست و خیلی دوسش دارم و بهم در طول زندگی کمک کرده خیلی راحت میتونم از هر چیزی ایده بگیرم و یا با هم ترکیب کنم که به ایده ی جدیدی برسم، در دوران تحصیل خیلی این نقطه قوت بهم کمک کرد چون مثلا اگه استاد بخواد در موردی مطلبی بنویسیم من خیلی راحت هر موضوعی رو با هر موضوعی میتونستم ترکیب کنم و یا برای کنفرانس دادن راحت مطلب به ذهنم میاد که بگم چون خیلی ساده همه چی رو به هم ربط میدم 😄
سلام
ممنون از مطالبی مفیدی که می ذارید
در اغلب اوقات برای حل یک مشکل یا موضوع فکرم خوب کار می کنه
مثلا شخصی نمی خواد از چیزی خبر داشته باشم ولی وقتی به بن بست می خوره از من کمک می گیره ، و من فکرم سریع کار می کنه
حالا موضوع مثبت باشه یا منفی فرقی نمی کنه
و خودمم نمی دونم این راهکاری که دادم برای حل مشکل این شخص آیا درسته یا نه از لحاظ اخلاقی ولی مشکل حل میشه
من این نقطه قوت رو ندارم ولی یکی از آشناهامون در این نقطه قوت ۱۰ هست به طوری که ایده ها اینقدر زیاد میشن که دبگه از کار قبلی دور میشن. اینجور آدما اینقدر ایده در ایده توی ذهنشون میاد که عملگرایی رو دیگه یادشون میره برای همین یک عملگرا همیشه باید پیششون باشه
من به خودم امتیاز ۴ میدهم
سلام بله من ایده پرداز در حیطه کاری ک برام مهمه حالا هرچی باشه شغل یا کار فرهنگی هستم ودنبال چیزای حدید ونو وایده گرقتن ازاطرافم هستم ولی تاحالا دقت نکردم توقسمت نقاشی وطراحی لباس ولی خوشم از ترکیب رنگ های لباس میاد
سلام.تشکر از مطلب مفیدتون.
این نقطه قوت خیلی مفید و مهمه. فکر می کنم تا حدی اون و دارم.ایده پردازی ،خلاقیت هم همراهشه و این آدمها جالب و متنوع و آفریننده هستند.
برای تقویت ایده پردازی، انجام کارهای جدید یا کارهای قبلی به شیوه جدید میتونه موثر باشه. مثلا پختن یک دستور کیک جدید، یا بازگشت به خانه از مسیری غیر مسیر معمول. همچنین اگه در زمینه خاصی دنبال ایده هستید میتونید از پینترست کمک بگیرید یا در مورد اون موضوع خاص مطالعه کنید.
سلام
نقطه قوت جالبیه
نمره من در این نقطه قوت رو میتونم ۸ یا ۹ بدم
با سلام ممنون از سایت خوبتون.
من اصلا ایده پرداز نیستم در جنبه هنر و خلاقیت امور
با سلام
این نقطه قوت خود خود من هستم بسیار اهل فکر کردن هستم و دوست دارم برای حل هر مشکلی فکر کنم و ایده بدم به خودم نمره 10 میدم
عرض سلام و احترام
در زیر ویژگی هایی از افراد با نقطه قوت ایده پرداز آمده است از آنجا که من تجربه ای در استعداد یابی ندارم و تا بحال دانش آن را نداشته و با آن کار نکرده ام. خودم این ویژگی ها را در متن دیدگاه آورده تا بررسی کنم و با توجه به آن به خود امتیاز بدهم و علت های هر یک را بیان کنم تا اگر اشتباه کردم رصد شده و عزیزان توانمند در این حوزه راهنماییم کنند.
قبلا از اینکه وقت می گذارید هم در مطالعه این دیدگاه و هم بیان نظر و راهنمایی، خاضعانه دستتون را می بوسم که این برایم بسیار ارزشمند خواهد بود.
ضمنا من از بیان ضعف هایم نه توسط خود و نه توسط دیگران ناراحت نمیشوم و افتخار می کنم که بیان شود.
چرا که آنها متعلق به گذشته و افکار گذشته من است افکاری که امروز مرا ساخته است و من فرصت حال و دیروز را دارم پس می توانم روی آنها قلم بکشم و آنها را نبینم پس دلیلی برای ناراحتی در خود نمی بینم.
در عوض راهنمایی ها و افکار شما را توشه حال و آینده خود می کنم و در آنها تامل کرده و با کمک شما سعی در ساختن آینده خود می کنم.
پس بر من منت گذاشته و صادقانه مرا انتقاد کنید انتقادی سازنده
1- خلاقیت و هوش بالا
2- افراد دارای این نقطه قوت به راحتی میتوانند اشتراک و ارتباط بین پدیدههای مختلف و بی ربط را بیابند
3- مجذوب ایده ها و ایده پردازی است
4- عاشق ایده های جدید، تصور و خلق کردن
5- علاقه بسیار زیاد به ایده پردازی و خلق ایده.
6- مطالعه را دوست دارند و میتوانند از آن برای پیشرفت و خلق ایده به عنوان منبع تغذیه نقطه قوت ایده پرداز استفاده کنند.
7- این افراد کلمات را دوست دارند و به راحتی میتوانند با استفاده از آنها مفهوم یک الگو یا ایده را بیان کنند
امتیازی که من برای خود در این نقطه قوت در نظر می گیرم بین 5 الی 7 است
دلایل هریک را در ذیل می آورم
1- خلاقیت و هوش بالا را نمیدانم دارم یا نه، اما تصور خودم بر بالا بودن آن نبوده و معمولی هستم فقط در چند ماه گذشته در اینترنت تست هوشی بود که بیان می کرد کسانی که آن را در زمان کمتر پاسخ داده اند دارای بهره هوشی بالا هستند و نمی دانم اعتبار آن چقدر است. من آن را کمتر از چند ثانیه پاسخ درست دادم .
اما به این بسنده نکرده و همان معمولی را لحاظ می کنم .
2- در این ویژگی هم سرآمد نیستم اما همیشه در پی آن بودم که الگو برداری کنم و یک طورهایی مهندسی معکوس ام بد نبوده و در این زمینه فکر می کنم و نسبت به آن بی تفاوت نبوده ام
اما به راحتی نمی توانم اینکار را انجام دهم. پس در این قسمت نیز امتیاز بالایی نمی گیرم در حد متوسط به پایین هستم
3- اما این ویژگی را هستم، چون گفته عاشق ایده های جدید و نوآوری و تکنولوژی هستند و من بشدت اهل یادگیری و سر در آوردن از طرز کار اختراعات و سایل جدید هستم و در این زمینه آنهایی که ضرورتم باشد در بارهشان تحقیق می کنم
امتیازی این قسمت را بالا در نظر می گیرم
4- این را هم هستم و امتیاز بالا می دهم
5- این را هم هستم و امتیاز بالا می دهم
6- این قسمت را هم هستم مخصوصا بخش مطالعه که معتاد آن می باشم و تنها لذت من است
7- کلمات را هم خیلی دوست دارم اما قسمت دوم که براحتی از دل آنها الگو استخراج کنند را نمی دانم و فکر نمی کنم.
پس امتیازم در این قسمت بالاتر از 3الی 4 نمی تواند باشد حداقل اینطور فکر می کنم چون زیاد به آن فکر نکرده ام و خودم را رصد در این زمینه نکرده ام و حواسم به آن نبوده است.
سپاس
همه چیز ایدس و ایده همه چیز است. این جمله رو شاید خودم ساخته باشم ولی شدیدا بهش باور دارم😃 راستش شاید فکر کنیم ایده هامون انقدر خوب نیست که بخایم بهشون پرو بال بدیم و بزرگشون کنیم ولی در واقع اگر این کار رو بکنیم میتونیم ایده های جدید رو به ذهنمون راه بدیم من این نقطه قوت رو دارم تا حد زیادی اما علاوه بر ایده بنظرم عمل کردن هم مهمه. همیشه با خودم میگم شاید ایده ی اختراع برق به ذهن یکی دیگه هم رسیده بوده اما اونی که ازمایشش کرد و عملیش کرد موفق شد پس تا دیر نشده بریم ایده هومونو عملی کنیم قطعا اگر هم شکست بخوریم میتونیم موفق بشیم.
سلام
اگه فرد در کنار نقطه قوت ایده پرداز هوش بصری-فضایی بالایی هم داشته باشه، بهش در جهت تصور ایده ها میتونه کمک کنه. البته اگه در داشتن نقطه قوت ایده پردازی افراط کنه طوری که به نقطه ضعفش تبدیل بشه یعنی به ایدههای غیر واقعی بپردازه هوش بصری-فضایی نه تنها کمک نمیکنه بلکه باعث پیشرفت این نقطه ضعف میشه. همچنین بهتره این فرد نقطه قوت فعالسازی رو در خودش تقویت کنه تا از کمالگرایی افراطی فاصله بگیره و از اقدامات کوچیک شروع کنه تا در نهایت بتونه ایدهاش رو به واقعیت تبدیل کنه. به طور کلی داشتن چند نقطه قوت به صورت همزمان، میتونه در جهت پیشرفت اشخاص خیلی کمک کنه.
در همه جا نظرات شون مهمه و مهندس طراحی و معماری و نقشه کشی خوبی خواهند بود ، ایده های بسیار خوبی میدهد و مردم در هنگام مشکلات و ایجاد کسب و کار به این چنین افرادی مراجعه میکنند ، افراد پیگیر و مسیولیت بهشون میدهند حتما انجامش خواهند داد و جستجوگر خوبی هستند همش در حال جستجو بهترین ایده ها هستند
مشاغل مثل : مشاور برنامه ریزی ، مشاور املاک ، معمار ، طراح ، نقشه کش
با تشکر 🌹😊
یک سئوال داشتم
اگر ایده پرداز های عالیی باشیم
اما از نظر اجرایی ضعیف عمل کنیم
یعنی اعتماد به نفس
برای اجرا و نشون دادن اون ایده نداشته باشیم
به این مربوط نیست که ما ایدمون مشکل داره فقط ما ترس از بیان داریم که نظر منفیی مارو ناراحت نکنه
باید برای این مشکل چیکار کنیم اعتماد به نفس رو تقویت کنیم یا فعالساز کدومش مهم تره ؟
سلام
این مورد سوال منم هست.
ممنون میشم جواب بدید
سلام و وقت بخیر، چقدر خوبه که مشکل رو شناختید و به دنبال رفعش هستید، برای اجرایی کردن و همچنین افزایش اعتماد به نفس پیشنهاد میکنم از قدمهای کوچک شروع کنید. ایده تون رو در ابعاد کوچیکی اجرا کنید و در معرض نمایش بگذارید؛ البته با این حال باز هم ممکنه بازخورد منفی بگیرید که این به خودی خود نشانه مثبتی هست؛ چون در گام بعدی میتونید ایده تون رو ارتقا بدید. به قول استادی ما فقط زمانی میتونیم از دیگران بازخورد منفی نگیریم که هیچ کاری انجام ندیم. 🙂 آرزوی موفقیت دارم براتون
درود
روزتون پر از اتفاقات خوب دوستان💫
اول باید بگم که داشتن این ایده پردازی خیلی نقطه قوت عالی هست.
اینکه بتونی برای هر موضوعی یک راه تازه یا یک فکر تازه داشته باشی خیلی عالیه و میتونه زندگی رو از یکنواختی و اون حالت کسل کننده دربیاره و یک شور و هیجان مثبتی ایجاد کنه.
تو محیط های هنری یا طراحی که اکثر اوقات باید خلاق باشی، ضعیفش بودنش هم کمی میتونه رنج آور باشه.
و فکر میکنم نقطه قوتی هست که بیشتر از نقطه قوت های دیگه ملموس هست و میشه تقویتش کرد.
راجع به تقویت این نقطه قوت علاوه بر اون مواردی که توی مقاله گفته شد، فک میکنم در وهله اول داشتن ذهنی آرام و آزاد، ارتباط خوب و زیاد با طبیعت(طبیعت خیلی در این مورد الهام بخشه)، تعامل با افرادی که ایده پردازی جزو ویژگی هاشونه، مطالعه بصری و توجه به جزئیات میتونن به تقویتش کمک کنن.
در مورد خودم فک میکنم متوسطم تو این نقطه قوت و جا داره که تقویتش کنم.
ممنون از زحماتتون🙏🌸
این نقطه قوت عالیهه برای طراحا
من این رو دارم و الان متوجه شدم تنها با تکیه کردن به این مورد بود که معماری رو انتخاب کردم 😶
صرفا بر اساس یک نقطه قوت نباید انتخاب میکردم و این رو نمیدونستم 🤐🤭
توی مبحث معماری ما بخشی داشتیم به عنوان ماکت اتود یا طرح اولیه
فقط با چینش چند اشکال هندسی یک طرح خارجی از محیط پیدا میکردیم و بعد فضای داخل رو طراحی میکردیم
یا این نقطه قوت باعث میشه که بسیارر الهام پذیر باشیم با دیدن یک شی ساده روزمره یک طرح بزنیم یا از مباحث دیگه برای کار خودمون الهام بگیریم و با ترکیب اونها یک طرح یا متن جدید بسازیم 🤗
طبق تجربه خودم اگر میخواهید در این نقطه قوت پیشرفت کنید
چند شکل هندسی (مربع . مثلث . دایره . نیم دایره و … ) بردارید باهم ترکیب کنید بالا پایین کنید و فضای ساده خارجی یک خونه رو توی ذهنتون بسازید
یا مدل های لباس رو اگر خانم هستید تصور کنید توی ذهنتون یکم کوتاه بلند کنید مدلارو ترکیب کنید خیلی بهتون کمک میکنه
این تجربیات من بود که تونستم ارتقاش بدم و خواستم باهاتون به اشتراک بزارم 🤗🥰
ایده پردازی به انگلیسی: Ideas در واقع یک نوع تصور ذهنی بوده که در شرایط های کمبود و نیاز، ارائه می شود و در نتیجه گامی موثر برای رشد و پیشرفت از شرایط فعلی می باشد. شما با ایده پردازی می توانید شرایط را به صورت کاملا متفاوت رسم کرده و تحول جدیدی را در زمینه مربوطه به وجود آورید.
یادتان باشد، برای ایده پردازی ناب باید ذهنتان را در هر شرایطی تقویت کنید؛ حتی در شرایط کاملا بحرانی، زیرا بسیاری از ایده ها حاصل کمبود و فقر امکانات است. در واقع شما اگر همه چیز را در اختیار داشته باشید دیگر جایی برای ایده پردازی باقی نمی ماند.
ایده پردازی فرایند تولید ایده پیرامون یک یا چند موضوع خاص در یک محیط خلاق و باز است. این روش در هر مرحله از فرایند توسعه به عنوان روشی قدرتمند برای یافتن بهترین راهحلها برای حل مسائل مختلف به کار میرود.
عبارت “ایده پردازی”، فرآیندی که در آن ایدههای نو و جدید ایجاد میشوند را توصیف میکند. این فرآیند با جستوجو برای الهامبخشی و تولید ایدههای اولیه آغاز میشود و با ایده هایی که به تفصیل شرح داده شدهاند، به پایان میرسد. خلق ایدههای جدید امری ضروری برای پیشرفت مداوم است. شما میتوانید با استفاده از ایده پردازی و اجرای ایدههای خود، شرایط کنونی را متحول کرده و تغییراتی اساسی در آن به وجود آورید.
ایده مفهومی است که بیشتر رویدادهارا به بهترین نحو ممکن تبیین میکند.وقتی پی میبرد که مفهومی ساده و زیبا در پس هر پیچیدگی وجود داردکه چگونگی هر چیز ودلیل انرا توضیح می دهد خوشحال می شود.هر ایده نوعی ارتباط است.ذهن یک فرد ایده پرداز به نحوی سازمان یافته که همیشه بدنبال پیوندهاست و به همین علت هنگامی که می تواند پدیده های به ظاهر متفاوت رابه شیوه ای عجیب و نو به هم مرتبط می کندبسیار شاد میشود.هر ایده دیدگاهی جدید در مورد چالشهای اشنا و قدیمی است. از اینکه دنیایی که همه ما انرا می شناسیم را در نظر بگیرد و انرا طوری تغییر دهد که بتواند انرا از زاویه نا اشنا به صورت شگفت انگیز و اموزنده نگاه کند لذت می برد.به همین علت او همه این ایده هارا دوست دارد زیرا انها عمیق،بدیع ،روشن کننده،متضاد و عجیب هستند.
به علت تمام این عوامل است که انرژی بسیاری در روبه رو شدن با ایده جدید بدست می اورد.امکان دارد دیگران اورا فردی خلاق،مبتکر،مفهومی،یا حتی با هوش بنامند.ممکن است او در عمل از همه این صفات بر خوردار باشد .چیزی که او نسبت به ان اطمینان دارد اینست که ایده ها هیجان انگیز هستند و این اغلب اوقات کافی به نظر میرسد.
با سلام و خسته نباشید خدمت شما،
نقطه قوت ایده پرداز در من متوسط رو به بالاست. من همواره در حال ایده پردازی در مورد نحوه انجام متفاوت کارهای روزمره و تکراری هستم و از انجام یکسان آن کارها به روش های قبلی خیلی زود خسته میشوم. در زمان بحران و مشکلات، ایده های زیادی به ذهنم میرسد و برای خلق ایده های مختلف نیاز به جمع آوری اطلاعات و دانستن موضوعات مختلف دارد که من با استفاده از نقطه قوت دردنداد خود سعی در یادگیری تقریبا هر موضوع دلخواه خودم میکنم. گاهی نیز پیش می آید که در ایده پردازی غرق شده و یا نسبت به ایده هایم تعصب پیدا میکنم و یا رد شدن ایده هایم با رد شدن شخصیتم تجلی پیدا میکند و یا از ترکیب با نقطه قوت اینده نگرم، آنقدر در زمان های آینده به ایده پردازی میپردازم که عملا در حد امکانات و تجهیزات زمان حال حاضر نیست و نیاز به تکنولوژی های پیشرفته تری دارد.
ممنونم زندگی تون سرشار از ایده های ناب 🙂
از نظرمن که از این نقطه قوت بهره مندم بد ترین بخشش اینکه یا شنیده نشی یا به ایدهات توجه نکنن و مهم تر از همه ندونی چطور از این نقطه قوت استفاده کنی یا به پول تبدیلش کنی
من تا قبل از شرکت در دوره مسیر زندگی این نقطه قوتم رو نقطه ضعف میدونستم چون همیشه یک ذهن شلوغ داشتم و گاهن در تخیل و ایدهام غرق میشدم و هر وقت ازشون با کسی حرف میزدم نهایت توجهی که نسیبم میشد شنیدن حرفام ، یه لبخند و بعد بی توجه از کنارش ردشدن بوده
تنها جاهایی که میدیدم از ایده هام داره استفاده میشه زمان هایی بود که دیگران ایدهای من رو به نام خودشون تموم میکردن و تمام به به و چه چهش هم نسیب اونا میشد .
سلام من به این نقطه قوت خودم نمره۶ میدم ممنون
افرادی که دارای این نقطه قوت هستن، بنظرم تفکر خلاقی دارن، همونایی که وقتی با بن بست رو به رو شدیم، یه ایده جالبی دادن و از اون سختی یا مرحله شرایط رو گذروندن. این افراد همونایی هستن که از باقی مونده وسایل و مواد خوراکی یا تزئینی میتونن غذاها یا مواد و وسیله های جالبی درست کنن، هیچ چیزی از نظر اونها بیهوده نیست و حتما یه روزی به درد میخوره و ازشون استفاده میکنن.
میتونن به راحتی ارتباط بین پدیده هارو پیدا کنن و بخاطر این ویژگیشون میتونن مشاورین خوبی باشن چون سرنخ هارو پیدا میکنن، حدس میزنن، مطمئن میشن و به سمت ادامه و اتمام اون کار قدم برمیدارن. این افراد عاشق پیشرفت و توسعه هستند و این میل به پیشرفت حتی ممکنه اونهارو به سمت مخترع شدن هدایت کنه
بنظر میاد یه طراح گرافیکی باید این نقطه قوت رو حتما داشته باشه یا اگر نداره اونرو شکل بده چون تو کارش خیلی به درد میخوره باعث ایجاد تمایز بین خودش رقبا و همکاراش میشه. بیشتر افرادی که میتونن سناریوهای خوب تبلیغاتی بنویسن از این نقطه قوت برخوردارن اینکه یه سناریو جذاب بنویسی که فروش خوب و عالی داشته باشی، کار هرکسی نیست 🙂
این که چرا سرچشمه تمام اختراعات به وجود معنوی انسان ها برمی گرده چند دلیل داره:
۱- تمام علمی که تا به امروز تو کتاب ها نوشتیم به افرادی نسبت داده شده چون آنها این حرفا رو از خودشون زندند(البته با اثبات) بنابراین اختراعات هم از این اصل پیروی می کنند: تمام علم،ایده ها، افکار،عقاید و سوالات و غیره از وجود انسان فوران می کنند و وجود مادی عقایدی ندارد بلکه انعکاس دهنده عقاید می باشد.
۲- از آنجایی که این ایده ها و غیره تنها برداشتی از فرد مدعی به حساب میاد، و فرد مدعی دارای عقاید و دیدگاه ها و استعداد های شخصی می باشد پس این اطلاعات از وجود درونی آن سر چشمه گرفته و وجود درونی همان وجود معنوی انسان هاست.
۳-وجود مادی عقایدی ندارد بلکه انعکاس دهنده عقاید می باشد.به همین دلیل ایده های من مخترعان دیگه رو ارضا نمی کرد چون می خواستند وجودی بیشتر از یک وجود مادی داشته باشند.
گام اول برای کسب مهارت در ایده پردازی ایجاد ارتباطی قوی با وجود معنوی خود و گوش دادن به ندای درونی می باشد.
اما این ندا ها به چه شکلی اند؟
همین الان احساسی که به من و این وبلاگ دارید از وجود معنوی تون سرچشمه گرفته.تحسین، خشم،تمسخر،حسادت و حتی بی تفاوتی تکیه بر وجود معنوی شما دارد و از عقاید،استعداد ها و علایق شما فرمان می گیرد.
تمرکز بر گوش کردن به این نداها شما رو به سمت علایق تون در حیطه ایده ها و اختراعات راهنمایی می کند.کافیه که به صورت سیستماتیک و با صبر و حوصله به این نداها گوش کنین. من خودم به پیشرانش و منابع انرژی علاقه دارم و وجودم منو به آن سمت هدایت می کند. من انقدر به این مباحث می پردازم که واقعا لبریز از رضایت می شم و همان وجودی که منو به سمت این مباحث می برد منو آزاد می کنه تا به هر مبحثی که نیاز دارم بپردازم.
شما هم باید در قدم اول به ندای قلب تون گوش بدید و ببینید واقعا وجود درونی شما ازتون چی می خواد؟ شاید بخواد کاری رو انجام بدید که خوابش رو هم نمی دیدین مثلا خود من هنوز هم دوست دارم به مکانیسم کاری بشقاب پرنده ها پی ببرم.
ارزش هر ایده به نیاز های جامعه وابسته است و برای اینکه ببینید یک جامعه چقدر به یک محصول نیازمنده باید گردش سالانه اقتصادی اون ایده رو بپرسید یا مورد مطالعه قرار دهید. به نظر شما تو ایران ایده سیگار و دخانیات با ارزش تره بوده یا دوچرخه و کفش های کوه نوردی؟
مطمئنا جامعه یکم منحرفه چون آمار ها نشون میده که گردش مالی بازار سیگار و دخانیات روزانه ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانه.اینو بی شوخی میگم اگر دنبال پول درآوردن از اختراعید بهتره که روی اختراعات سیگاری و دخانیاتی کار کنین تا دوچرخه و کفش کوه نوردی. شما رو با احساس تون تنها میزارم چون همیشه راه درست رو شما نشون میده.