استعدادیابی گالوپ چیست و چگونه انجام میشود؟

فهرست مطالب مقاله
استعدادیابی گالوپ چیست؟ آیا تاکنون نام استعدادیابی گالوپ را شنیدهاید؟ بسیاری از انسانها در طول زندگی خود با فعالیتها و شغلهای گوناگونی روبهرو میشوند که علیرغم وجود علاقهی خیلی زیاد به آن کار، نتیجۀ مطلوبی را کسب نمیکنند و بعد از مدت کوتاهی آن کار را رها کرده و مدام به این موضوع فکر میکنند که هیچ استعدادی ندارند و یا برای آن کار ساخته نشدهاند.
(همچنین بخوانید: استعداد چیست؟ آیا همه انسان ها با استنعداد اند؟)
همۀ انسانها دارای نقاط قوت و نقاط ضعف هستند؛ که اگر برای انتخاب و ادامۀ یک شغل یا فعالیت به آنها بیتوجه باشند، همین امر منجر به سردرگمی و کمبود انگیزه شده و نمیتوانند درآن شغل پیشرفت کنند. حال ممکن است این سؤال برایتان پیش بیاید که اگر شما در چنین موقعیتی قرار بگیرید راهحل مناسب چیست؟ ما در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا بتوانید نقاط قوت خود را از طریق استعدادیابی گالوپ شناسایی کرده و در نهایت فعالیت و شغل مناسب خود را پیدا کنید و بهرهوری خود را در کارتان افزایش دهید. این مقاله 10 دقیقه از وقت شما را به خود اختصاص میدهد و در پایان این مقاله شما میتوانید با نقاط قوت خود آشنا شوید. پس تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.
(همچنین بخوانید: راهکارهای افزایش انگیزه و راهکار های افزایش بهره وری با برنامه ریزی هفتگی)
استعدادیابی گالوپ چیست؟
استعدادیابی گالوپ، که با نامهایی همچون؛ تست نقاط قوت و ضعف و یا تست مهارتیابی نیز شناخته شده است، یکی از انواع روشهای استعدادیابی است که توسط فردی به نام دونالد او کلیفتن ابداع شده است. دونالد او کلیفتن؛ طراح و ایجاد کنندۀ استعدادیابی گالوپ، متولد۵ فوریه سال ۱۹۲۴ است. وی روانشناس و نویسنده اهل ایالت متحده آمریکا بود که در سن 79سالگی درگذشت. او با ایجاد تست نقاط قوت کلیفتون به مردم کمک کرد تا استعدادها و تواناییهای طبیعی و ذاتی خود رو پیدا کنند و با استفاده از آنها به بهترین ورژن خود تبدیل شوند. کلیفتون رو به عنوان پدر روانشناسی نقاط قوت میشناسند. او در این روش 34 نقطه قوت را شناسایی کرده و توضیح داده است. کلیفتن با ابداع این روش، متوجه شد که هر فردی در دنیا، دارای یک نقطهی قوت منحصر به فرد است و هر کسی میتواند با توجه به نقاط قوتش به فعالیت دلخواه خود بپردازد و تمام تواناییهایش را در آن زمینه به کار گیرد. در روش استعدادیابی گالوپ فرد میتواند با انجام تست استعدادیابی گالوپ از بین این 34 نقطۀ قوت؛ پنج نقطه قوت برتر خود را شناسایی کرده و با توجه به آنها به فعالیتها و شغلهای مناسب خود بپردازد.
چگونه میتوان نقاط قوت خود را شناسایی کرد؟
کلیفتن معتقد بود که هر انسانی با استعداد است. به دنبال همین موضوع، استعدادهای افراد را شناسایی، و به 4 گروه اصلی دسته بندی کرد. هر یک از این 4 گروه اصلی، خود دارای زیرمجموعهای ازنقاط قوت هستند که درنهایت شامل 34 نقطۀ قوت میشوند.
1- تفکر استراتژیک ( Strategic Thinking)
به طور کلی؛ تفکر استراتژیک این امکان را به افراد میدهد تا از طریق نگاه بهگذشته، برای آینده برنامهریزی و تصمیمگیری کنند. این افراد در عملکرد و تصمیمگیری برای آینده توانمندند و میتوانند با ایده پردازی، تفکر و پیشنهادهای راهبردی به رسیدن به هدف کمک کنند.
(همچنین بخوانید: چگونه میتوان برنامه ریزی کرد؟)
2- ساخت روابط (Relationship Building)
دومین گروه اصلی از نقاط قوت استعدادیابی گالوپ، ساخت روابط یا برقراری ارتباط است. افرادی که استعدادهایی از این گروه دارند میتوانند به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کرده و علاوه بر درک متقابل بهآنها کمک کنند. همچنین این افراد میتوانند با اتحاد و تعامل، تیم را درکنار هم نگه داشته و در دستیابی به هدف نقش به سزایی را ایفا کنند.
(همچنین بخوانید: سختی مسیر و عدم دستیابی به موفقیت)
3- تأثیرگذاری (Influencing)
از نقطه قوت تأثیرگذاری به عنوان نقطه قوت نفوذ نیز یاد میشود. براساس روش استعدادیابی گالوپ این گروه از افراد دارای جذابیت، نفوذ و تأثیرگذاری زیادی هستند. این افراد تلاش میکنند تا در رأس قرار بگیرند و ذاتاً فرماندهی را دوست دارند.
4- اجرایی (Executing)
افرادی که دارای ویژگی اجرایی هستند برای حل مشکلات کاملاً مناسباند. این افراد بسیار منضبط و مسئولیتپذیر هستند و به خاطر برخوردداری از توانایی اجرایی، میتوانند به سرعت ایدهها را به عمل تبدیل کنند.
در این قسمت از مقاله؛ زیرمجموعههای این 4 گروه اصلی را به طور خلاصه بیان خواهیم کرد.
نقاط قوت تفکراستراتژیک و ویژگی های آن
1- نقطه قوت تحلیلگر (Analytical)
این افراد هوش ریاضی- منطقی بالایی دارند و به آمار و ارقام علاقهمند هستند. از ویژگیهای شخصیتی این افراد میتوان به منطقی و واقع بین بودن اشاره کرد. استعدادیابی گالوپ این افراد را علاقهمند به فرضیه سازی و دستیابی به نتیجه میداند. این افراد اگر در زمینههایی مانند؛ تحلیل داده، بازاریابی، امورمالی، بورس و… فعالیت کنند موفقتر خواهند بود.
(همچنین بخوانید: هوش منظقی-ریاضی چیست؟)
2- نقطه قوت گذشته نگر (Context)
باتوجه به استعدادیابی گالوپ این افراد با نگاه به گذشته میتوانند حال و آیندهی خود را درک کرده، پیش بینی کنند و از طریق ارتباط با گذشتۀ افراد آنها را بشناسند. به همین علت به آن، نقطه قوت چشم انداز؛ نیز میگویند. این افراد اگر در زمینههایی همچون؛ مشاور، باستانشناس، تحلیلهای مالی مثل، بورس، و همچنین مشاغلی که با گذشتهی افراد مرتبط است فعالیت کنند، موفق خواهند شد.
3- نقطه قوت آیندهنگر (Futuristic)
ازنظر استعدادیابی گالوپ؛ این افراد علاقمند به رویا پردازی هستند و با تمرکز بر آینده برای رسیدن به اهداف خود تلاش میکنند. این دسته از افراد، اگر در زمینههای کارآفرینی؛ اختراع، و فعالیتهایی که با ایدهپردازی نیاز دارد فعالیت کنند؛ میتوانند به دستاوردهای خوبی برسند.
(همچنین بخوانید: معرفی چند بازی برای افزایش تمرکز)
4- ایدهپرداز (Ideation)
علاقمند به ایدهپردازی و یافتن اشتراک و ارتباط بین پدیدههای بیربط از ویژگیهای افراد ایدهپرداز است. استعدادیابی گالوپ به این افراد پیشنهاد میکند که در زمینههایی مانند؛ تبلیغات، روزنامهگاری، طراحی، گرافیست و … فعالیت کنند.
5- درونداد (Input)
نام دیگر این نقطه قوت، گردآورنده یا ورودی نیز میباشد. افرادی که اهل جمع آوری اطلاعات و یا بایگانی دادهها هستند، قطعاً این نقطه قوت را در خود دارند تا بتواند در زمان مناسب از آنها استفاده کند. این افراد میتوانند در شغلهایی همانند، کتابداری، دفترداری، پژوهشگری و…. مشغول به فعالیت شوند.
6- متفکر (Intellection)
این افراد؛ علاقهمند به تفکر، تأمل و انجام معماهای گوناگون هستند. از نوشتن لذت میبرند و بیشتر تنهایی را ترجیح میدهند.
7.یادگیرنده (Learner)
کسانی که در بین استعدادهایشان از نقطه قوت یادگیرنده برخوردارند؛ افرادی هستند که به صورت مداوم به دنبال یادگیری و فراگیری آموزش جدید هستند.
8- راهبردی (Strategic)
این افراد ابتدا همهی جوانب را بررسی، مطالعه، مقایسه کرده و درنهایت با درنظر گرفتن نتایج، راهکارهای مختلفی را پیشنهاد میکنند. از این نقطه قوت به عنوان نقطه قوت راهبردی نیز یاد میشود. کسانی که دارای نقطه قوت راهبردی هستند برای فعالیت هایی همچون؛ اتاقفکر، مدیریت و… مناسب هستند.
نقاط قوت برقراری ارتباط و ویژگیهای آن
1- سازگار (Adaptability)
نقطه قوت سازگار یا انعطاف پذیر، به افراد توانایی وفق دادن خود با شرایط جدید را میدهد. افرادی که نقطه قوت سازگاری را در خود دارند ترجیح می دهند، فعالیتهایی که دارای الگوی از پیش تعیین شده نباشد؛ مانند: اورژانس، آتشنشانی و مدیریت بحران را انجام دهند.
2- همپیوند (Connectedness)
نام دیگر این نقطه قوت، متصل است. این افراد به دیگران اهمیت زیادی میدهند و معتقدند هر مشکلی دارای حکمتی است و هراتفاقی که رخ میدهد، بیدلیل نیست.
3- پرورشدهنده (Developer)
افرادی که دارای این ویژگی هستند، به موفقیت و رشد دیگران توجه بسیاری دارند. استعدادیابی کلیفتون به این افراد شغل مربیگری را پیشنهاد میدهد.
(همچنین بخوانید: فرمول رسیدن به موفقیت از نگاه افراد موفق)
4- همدل (Empathy)
مهارت بسیاری در درک کردن و حل مشکلات دیگران دارند. میتوانند خود را جای دیگران بگذارند و به مسائل و مشکلات نگاه کنند.
5- همساز (Harmony)
افرادی که دارای نقطه قوت همساز و یا هماهنگی هستند، از دعوا و تعارض بیزارند و در محیطهای رقابتی میزان بازدهی آنها به شدت کاهش مییابد.
6- دربرگیرنده (Includer)
برای این افراد عدالت و برابری بسیار مهم است و از اینکه بین افراد مختلف به دلیل توانمندیهای مختلف فرق گذاشته شود، بیزارند. مشاغلی مانند، رهبری و مربیگری برای این افراد توسط استعدادیابی کلیفتون پیشنهاد میشود.
7- فردگرایی (Individualization)
کسانی که دارای این نقطه قوت هستند. از اینکه افراد را بشناسند و تمایزات و تفاوت آنها را متوجه شوند لذت میبرند.
8- مثبتنگر (Positivity)
افراد دارای نقطه قوت مثبت نگر یا مثبتگرایی، همنشینی با افراد منفی و بدون انگیزه را دوست ندارند و برایشان کسالت آور است. مشغول شدن درزمینههایی مانند کارآفرینی و فروشندگی به رشد این افراد کمک میکند.
9- رابط (Relator)
به طورکلی؛ زمانیکه افراد دارای نقطه قوت رابط یا محبوب باشند، اگر در محیطهایی که جوّ دوستانهی بیشتری برقرار است، مشغول به کار شوند؛ میتوانند عملکرد خیلی خوبی داشته باشند.
نقاط قوت تأثیرگذاری و ویژگیهای آن
1- فعالساز (Activator)
از نظر شخصی که دارای نقطه قوت فعالساز یا فعالکننده است، بلافاصله پس از تصمیمگیری ایده باید تبدیل به عمل شده و کار شروع شود. هر سازمانی برای ادامۀ فعالیت خود به این دسته از افراد نیاز دارد.
2- فرمانده (Commander)
به طور کلی؛ افراد با این نقطه قوت، بسیار قاطع هستند و حرفهای خود را کاملاً واضح و صریح بیان میکنند. حضور این افراد در موقعیتهای بحرانی بسیار آرامش بخش است، زیرا؛ قادر هستند که موقعیت را به خوبی ارزیابی کنند. بر اساس استعدادیابی گالوپ مشاغلی مانند؛ مدیریت؛ برای این افراد بسیار مناسب است.
3- ارتباطی (Communicative)
معمولاً از افرادی که دارای نقطه قوت ارتباطی هستند؛ به علت دارا بودن مهارتهای سخنرانی، مجریگری، در مشاغلی، مثل معلمی استفاده میشود.
4- رقابتجو (Competitive)
همانطور که از نام این نقطهقوت پیداست، این افراد به رقابت و مقایسه کردن بسیار علاقهمندند. استعدادیابی گالوپ برای این افراد اشتغال در محیطهای رقابتی را پیشنهاد میکند.
5- بیشینه ساز (Maximizer)
توجه به استعدادها و تلاش برای حرکت در راستای نقاط قوت، زمینهای را برای این افراد ایجاد میکند تا کارآمدتر عمل کنند. برای کسانی که دارای نقطه قوت بیشینه ساز هستند؛ دستیابی به بهترین نتایج اهمیت خیلی زیادی دارد. این افراد اگر در زمینه هایی مثل کارآفرینی و مدیریت مشغول به کار شوند، عملکرد بهتری خواهند داشت.
6- معتمد به نفس (Self Assurance)
این گروه از افراد تواناییهای خود را قبول دارند و اگرچه در امور خود با دیگران مشورت میکنند، اما درنهایت؛ خود تصمیم گیری نهایی را انجام میدهند. استعدادیابی گالوپ برای این افراد مشاغلی مانند؛ ورزشکار، فروشنده و فعالیتهایی که بیشتر با اعتماد به نفس و قبول داشتن خود فرد سر وکار دارد را پیشنهاد میکند.
7- اهمیت (Significance)
این افراد علاقه بسیار زیادی به دیده شدن، تأثیرگذاری، تشویق و شهرت دارند.
8- دوست یاب (Woo)
قطعاً کلمه کاریزماتیک را شنیدهاید. کسانی که نقطه قوت جذاب را دارند میتوانند به راحتی علاقهی دیگران را به سمت خود جلب کنند.
نقاط قوت اجرایی و ویژگیهای آن
1- به دست آورنده (Achiever)
برای افراد به دست آورنده شکست معنایی ندارد و از اینکه از صفر شروع کنند؛ ترسی ندارند. وجود این نقطه قوت، برای انجام هر کاری به طور نسبی، ضروری است.
2- هماهنگ کننده (Arranger)
این افراد در هماهنگ کردن و سازماندهی افراد بسیار قوی عمل میکنند. استعدادیابی گالوپ کسانی را که دارای این نقطه قوت هستند؛ مناسب مشاغلی میداند که با هماهنگی و یکرنگ سازی گروه سر و کار دارند.
3- معتقد (Believer)
این افراد دارای اعتقاداتی قوی و ریشهدار هستند. حتی اگر عامل کنترلکنندهای هم وجود نداشته باشد، این افراد باز هم به اعتقادات خود پایدار هستند. مشاغلی مثل؛ پزشکی، قاضی، حسابرسی برای این افراد مناسب میباشد.
4- عادل (Consistency)
همانگونه که از نام این نقطه قوت پیداست، افرادی که دارای نقطه قوت عادل یا ثبات هستند، برایشان عدالت و برابری اهمیت زیادی دارد.
5- محتاط (Deliberative)
نقطه قوت محتاط یا دقیق و موشکاف؛ این توانمندی را به افراد میدهد تا بتوانند ریسک را تجربه کنند و از پس شناسایی خطرات احتمالی از وقوع اتفاقات ناخوشایند پیشگیری کنند.
6- منضبط (Discipline)
این افراد برای اینکه بتوانند در انجام شغل خود موفق باشند، همواره نیازمند الگو و تصمیمگیریهای از پیش تعین شده و مدیریت زمان هستند. اگر در کارشان تغییرات ناگهانی رخ دهد، سازگاری دوباره با محیط و موقعیت جدید برایشان سخت و طاقت و فرساست. مشاغلی مانند؛ برنامه ریز، مهندس، کارمند برای این افراد مناسب است.
(همچنین بخوانید: اپلیکیشن های مدیریت زمان و کاربرد آنها)
7- متمرکز (Focus)
فردی که دارای نقطه قوت متمرکز است، دائماً در حال دقت و تمرکز بر روی مسیر و هدفش میباشد. مشاغلی همچون، کارآفرینی و پزشکی و همچنین فعالیتهایی که نیازمند دقت و توجه بالایی هستند، برای افرادی با این نقطه قوت مناسب است.
8- مسئولیت پذیر (Responsibility)
برای هر نهاد یا سازمانی؛ وجود افرادی که دارای نقطه قوت مسئولیتپذیری هستند؛ ضروری است، چرا که برای رسیدن به اهداف و انجام به موقع کارها همواره به افرادی مسئولیتپذیر و متعهد نیاز است.
9- حلال مشکلات (Restorative)
زمانی که مشکلی پیش میآید یا روند انجام کار به مشکل میخورد، فرد دارای نقطه قوت احیاکننده یا حلال مشکلات، مناسبترین راه حل را پیشنهاد میکند و همیشه میکوشد تا در هنگام بروز مشکل آن را رفع و اصلاح کند.
این روزها شناسایی استعدادها و تواناییهایمان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. هر فردی در زندگی، برای محقق ساختن اهداف خود نیازمند شناسایی نقاط قوت خود میباشد. مؤسسهی گالوپ یکی از مؤسساتی که به این موضوع توجه نشان داده است. در این مقاله سعی کردیم شما را با استعدادیابی به روش گالوپ آشنا کنیم. در ادامه 34 عنوان نقطه قوت را بررسی کرده و برای شما شرح دادیم. علاوه بر آن تا حدودی نیز با مشاغل مرتبط با هر نقطه قوت آشنا شدید. تمامی نقاط قوت گالوپ به صورت جداگانه توضیح داده شدهاند. برای دسترسی به آنها، کافی است، به بخش مقالات سایتمراجعه کرده و مطالعه کنید. علاوه بر آن اگر قصد دارید در مورد 34 نقطه قوت گالوپ، اطلاعات جزئیتر و کاملتری کسب کنید میتوانید “دورهی مسیر زندگی من” را تهیه کرده و علاوه بر 34 نقطه قوت گالوپ، با انواع هوشهای گاردنر، استعدادیابی به روش MBTI، و استعدادیابی به روش جان هالند و… آشنا شوید و رسالت خود را در زندگی کشف کنید. از این که وقت خود را در اختیار ما قرار دادید و تا پایان این مقاله ما را همراهی کردید از شما نهایت تشکر را داریم. حال که تا حدودی با انواع مختلف نقاط قوت آشنا شدید، پنج مورد از نقاط قوت برتر خود را در قسمت نظرات بنویسید و با ما به اشتراک بگذارید.

ارغوان سادات دلبری
عضو تیم نویسندگان تلنتا
میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آراء: 4
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
10 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام خدمت شما و خسته نباشید،
من نقاط قوتم را در دو درجه اهمیت دسته بندی کرده ام. درجه اول شامل ۵ نقطه برتر و درجه دوم شامل نقاط کمکی میشود. نقاط قوت حتمی درجه اول شامل ۴نقطه قوت ارجمندی، آینده نگر، درونداد و بیشینه ساز میشود. برای نقطه قوت پنجم من از بین ۴نقطه قوت برای خودم آزادی قرار دادم که شامل نقاط قوت پرورش دهنده، مثبت نگر، همساز و متفکر میشود. نقاط قوت درجه دوم اهمیت برای من شامل نقاط قوت هم پیوند، معتمد به نفس، منضبط و معتقد است.
با بررسی نقاط قوت به این نتیجه رسیدم که دو نقطه قوت حتمی از دسته تاثیرگذاری و دو نقطه قوت حتمی دیگرم از دسته تفکر استراتژیک هستند و نقطه قوت متغیرم بیشتر در دسته برقراری ارتباط قرار میگیرد. بر اساس میزان اهمیت این نقاط قوت، دسته تاثیرگذاری با درجه اهمیت اول یعنی در راس بودن و دیده شدن، دسته تفکراستراتژیک با درجه دوم اهمیت یعنی ایده پردازی، تصمیم گیری و برنامه ریزی برای آینده و درجه سوم اهمیت در دسته برقراری ارتباط و تعامل با افراد قرار میگیرد. در واقع علاقه شغلی من با این نقاط قوت هم راستا بوده و با ترتیبی که گفته شد در پیداکردن مسیر شغلی ام موثر است.
طی تحلیل دیگری که با ۶تیپ شغلی هالند نیز انجام دادم، سه تیپ بالای شغلی من به ترتیب هنری، جستجوگر و اجتماعی است که میتوان به ترتیب با ویژگی های دسته تاثیرگذاری، دسته تفکر استراتژیک و دسته برقراری ارتباط متناظر دانست.
خیلی ممنون بابت توجهتون
سلام.گذشته نگر. پرورش دهنده. جذاب. متمرکز. فردگرا
سلام و خداقوت به موسسه تلنتا و تیم پرتلاشتان. مقاله بسیار خوبی بود،بسیار لذت بردم و استفاده کردم. چقدر این مطالب بر خودآگاهی و دیگر آگاهی ما تاثیر دارد. کارشما بسیار ارزشمند است.تشکر🙏👏🌹
مطلب خوبی بود. شناخت نقاط قوت خودمون باعث میشه با خودمون مهربونتر باشیم و راحت تر ضعفهامون رو بپذیریم؛ از طرفی باعث میشه با سرمایه گذاری روی نقاط قوتمون در زمان کمتری، دستاوردهای بیشتری داشته باشیم. با شناخت نقاط قوت دیگران میتونیم رابطه های بهتری بسازیم و از این طریق رضایتمندی بیشتری از زندگی رو تجربه کنیم.
با عرض سلام و احترام و با تشکر از استاد گرانقدر که چقدر دقیق و با مثالهای خوب نقاط قوت را تفسیر می فرمایند . بنده در 7نقطه قوت نمره 10 دارم اما 5نقطه قوت برتر که انتخاب کردم به ترتیب اولویت به شرح ذیل می باشند
1-معتقد
2-ایده پرداز
3-یادگیرنده
4-به دست آورنده
5-متفکر
سلام
چقد زیبا،با اینکه خلاصه گفته شد ولی چقد خوب میشد در نظام آموزشی ما با کمک این استعدادیابی گالوپ میتونستیم ایرانی آباد برای خودمون بسازیم
با سلام و عرض خداقوت به تیم بزرگ تلنتا
خیلی این مطلب جالبه که هر انسانی که روی کره زمین هست حتمت در 5 نقطه قوت نسبت به بقیه نقاط، برتری داره
در مورد بنده 7 نقطه قوت فکر میکنم بیشتر در من دیده میشود:
1-معتقد2- مسئولیت پذیر3-یادگیرنده4-منضبط5-کمال گرا6-محجوب7-در برگیرنده
من در کارم بسیار حساس هستم و معتقد، اگر کاری را قبول کنم یا به من واگذار کنند به شدت مسئولیت پذیر هستم و اینکه در مورد امور به خصوص امور هنری مثل خطاطی و نقاشی و موسیقی و ورزش بسیار یادگیرنده هستم. در کار هایم بسیار ساعت و دقیق بودنش مهم است، در هر کاری دوست دارم خوب باشم، در کنار دوستانم بسیار روحیه ام و شخصیتم با حالت عادی فرق دارد، و در مورد دیگران در برگیرنده هستم
سلام و درود برشما
من ۶ نقطه قوت زیر رو بیشتر در خودم میبینم:
تحلیلگر
متفکر
آینده نگر
هم پیوند
همدل
در آزمون گاردنر هم هوش درون فردی من هوش غالبم نشون داده شده بود.
که به نقطه قوت های بالا مرتبط میشه.
با سلام ممنون از سایت خوبتون. بسیار مفید بود
من ۳۴ نقطه قوت را بررسی کردم و در خودم به این نتیجه رسیدم
نقاطی که در من بالاتر بود: معتقد، مسئولیت پذیر، در برگیرنده، محجوب، یادگیرنده، منضبط و کمال گرا
سلام
در ابتدا جا دارد که ابراز خوشحالی و خرسندی خودم را از این مقاله اعلان نمایم بسیار مفید و برای من بسیار تاثیر گذار بود. خیلی از چیزهایی که به دنبالش بودم را در همین یک مقاله یافتم. ممنون از شما به واسطه این مقاله و کلا سایت تلنتا که تا بحال بسیار برایم چار ساز بوده و مطالب آن درست برای من مانند غذایی خوشمزه که برای گرسنه ای که مدت ها غذا ندیده می باشد.
واقعا مطالعه حرص و ولع وصف ناپذیری را در من ایجاد می کند.
اما من در این 34 نقاط قوت چگونه بودم؟ و بالاترین امتیاز را در کدام یا کدام ها کسب کردم.
قبل از اینکه به این سوالات پاسخ دهم اقرار می کنم که هر بار این مطالب را میخوان تا خودم را بیشتر بشناسم امتیازاتم در آنها تغییر می کند اما بعضی از آنها هستند که یا ثابت ماندند و یا امتیاز در آنها فقط یکی دو نمره با لا و پایین شد.
من فقط قصد دارم آنهایی که از متوسط به با لا و گروهی را که تغییر نکردند و آنهایی که کمی تغییر کردند را بیاورم
اما آنهایی که من حداکثر نمره ده را کسب کرده ام و هنوز تغییر نداشته اند عبارتند از:
1- درونداد 2- یاد گیرنده 3- هم پیوند 4- در برگیرنده 5- عادل
آنهایی که حداکثر نمره را گرفته ام اما به آن با دیده تردید نگاه می کنم و شاید یکی دو نمره بالا و پایین شوند
1- متفکر 2- بیشینه ساز ( بیشتر سیاه بوده) 3- بدست آورنده ( فقط در کارهایی که عاشق آنها باشم) 4- منضبط 5- متمرکز( در کارهایی که دوست دارم و درخلوت انجام میدهم اصلا زمان برام مهم نیست. نه تنها زمان بلکه گرسنگی تشنگی و خستگی و بیخوابی را هم احساس نمی کنم).
آنهایی که از متوسط 5 به بالا هستم
1- فردگرا 2- مثبت نگر 3- ارجمندی 4- مسوولیت پذیر
سپاسگزارم