شناخت تیپ شخصیتی اجتماعی

فهرست مطالب مقاله
تیپ شخصیتی اجتماعی یکی دیگر از انواع تیپهای شخصیتی هالند است. در مقاله قبلی، دربارهی یکی از 6 کد شخصیت هالند که کد شخصیت متهور بود، با شما صحبت کردیم؛ در این مقاله میخواهیم به معرفی یکی دیگر از کد شخصیتی هالند یعنی تیپ شخصیتی اجتماعی (social) بپردازیم و بدانیم که یک فرد با تیپ شخصیت اجتماعی چه خصوصیاتی دارند؟ چگونه این کد شخصیتی میتواند در انتخاب شغل به افراد کمک کند؟
براساس 6تیپ شخصیتی که قبلا توضیح دادهایم؛ جان هالند معتقد است که میتوان با بررسی زندگی افراد و زیر نظر گرفتن رفتار آنها، شخصیت افراد را شناسایی و مطابق با ویژگیهای شخصیتی هر فرد، شغل مناسبی را برایش تعیین کرد.
این مقاله 10 دقیقه از زمان شما را به خود اختصاص میدهد. اگر شما نیز علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد تیپ شخصیتی اجتماعی هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
تیپ شخصیتی اجتماعی
اساس و مبنای اصلی تیپ شخصیتی اجتماعی، کمک کردن به افراد است. این اشخاص در برقراری ارتباط با دیگران بسیار توانمند هستند. افرادی بسیار با اخلاق هستند و به فعالیتهای آموزشی علاقهمندند. معمولاً این افراد به واسطهی شخصیتی که دارند، کارهای گروهی را به کارهای فردی ترجیح میدهند و از کار با ابزارآلات صنعتی و دستگاههای مختلف چندان لذت نمیبرند.
خصوصیات تیپ شخصیتی اجتماعی
حال میخواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم، که افراد مختلف با تیپ شخصیتی اجتماعی چه ویژگیهایی دارند:
1- دنبال مشاغل یا موقعیتهای اجتماعی هستند که درآن موقعیتها بتوانند به انجام فعالیتهای مورد علاقهی خود درحیطهی استعدادهایشان، بپردازند.
(همچنین بخوانید: استعداد چست؟ آیا همه انسان ها با استعداداند؟)
2- افرادی که دارای تیپ شخصیتی اجتماعی هستند از فعالیتهای واقعگرایانه دوری میکنند. منظور از واقع گرایانه این است که، بیشتر دوست دارند کاری را انجام دهند که با انسانهای مختلف ارتباط داشته باشد و ابزار یا ماشین آلات و دستگاههای مختلف جایگزین انسان نشده باشند.
3- برای حل مشکلاتی که در کار و محیطهای دیگر به وجود میآید، از صلاحیتهای اجتماعی خود استفاده میکنند. وقتی مشکلی پیش بیاید از ویژگیهای شخصیتی خود از جمله؛ مهربانی، امدادگری و… استفاده کرده و سعی میکنند مشکل پیش آمده را حل کنند.
4- علاقمند به کمک کردن به دیگران هستند.
5- دارای توانمندیهای زیادی در امر تدریس هستند.
6- در فعالیتهای مکانیکی و علمی توانایی خاصی ندارند.
7- برای مسائل و فعالیتهای اجتماعی ارزش قائل هستند و به این دلیل دوست دارند با دیگران در ارتباط باشند که در جهت؛ آگاهی، تعلیم، رشد، درمان یا راهنمایی افراد باشند و به این چهار مورد بسیار اهمیت میدهند. همچنین افراد را ترغیب میکنند که دنیا را به صورت انعطاف پذیر مشاهده کنند و به ازای ارائه ارزشهای اجتماعی از اشخاص قدردانی میکنند.
8- از فعالیتهای بدنی، قردادی، سازمانی، اداری، تکرار شونده بیزار هستند و انجام کارهای بدون تحرک و بدون چالش را دوست ندارند.
این خصوصیات محیطی باعث می شوند که بیشتر افرادی که این گونه هستند، به سمت رفاقت، همکاری وهمیاری با دیگران بروند و به نفوذ انسانی، اجتماعی ومذهبی حساسیت بیشتری نشان دهند و به نقشهای اجتماعی و فعالیتهای بیش تری جذب شوند.
9- این افراد به تعلیم، رشد، آگاهی، پیشرفت خود و دیگران بسیار اهمیت میدهند.
10- یکی از بارزترین خصوصیات تیپ شخصیتی اجتماعی کاریزماتیک بودن این افراد است. آیا فکر میکنید در تیپ شخصیتی اجتماعی افرادی که شخصیت کاریزماتیک دارند باید چهرهی جذاب و دوست داشتنی داشته باشند؟ اگر جواب شما به این سؤال مثبت است؛ باید بگویم که سخت در اشتباه هستید.
بسیاری از افراد شخصیت کاریزماتیک دارند، اما چهرهی خیلی زیبا و جذابی ندارند. از چهرههای مشهور و کاریزماتیک میتوان گاندی را مثال زد، که فردی بسیار با جذبه و کاریزماتیک بودند. اما آنچنان چهرهی زیبا وجذابی نداشتند؛ ولی آنقدر سخنان ناب، درست و اصولی به کار میبردند، و افراد جامعه را راهنمایی میکردند که انسانها عاشق شخصیت درونی او میشدند. همچنین، پوتین نیز چهرهی دیگری است که همین خصوصیات و ویژگیها را در خود دارد.
چیزی که باعث میشود افراد جذب یک شخصیت کاریزماتیک شوند، جذابیت کلامی شخص است. در واقع، ظاهر فرد کاریزماتیک در کوتاه مدت جلب توجه میکند و بعد از مدتی از بین میرود. اما با گذشت زمان، کلام و تأثیرگذاری بر روان افراد جلوهی بیشتری پیدا میکند و همین موضوع، نشان از شخصیت کاریزماتیک فرد دارد.
صفات تیپ شخصیتی اجتماعی
افرادی که تیپ شخصیتی اجتماعی دارند، صفات زیر را دارا هستند.
1- مسلط به کار خود
2- اهل همکاری
3- صبور
4- رفیق
5-سخاوتمند
6- امدادگر
7- آرمان گرا
8- مهربان
9- مشوق
10- مسئول
11- معاشرتی
12- مبادی آداب
13- فهمیده و صمیمی
با توجه به صفاتی که گفته شد، افراد اجتماعی، شخصیتی بسیار مسلط و آگاه به شرایط دارند. اهل همکاری با دیگر افراد دارای تیپ شخصیت اجتماعی، هستند.
در کاری که باید انجام شود، صبوری به خرج میدهند. اهل تنش ودعوا نیستند؛ و به داشتن روابط مسالمت آمیز اعتقاد دارند.
برای محقق ساختن اهداف و موفقیت شما، مشوق و همراه خوبی هستند.
(همچنین بخوانید: فرمول رسیدن به موفقیت از نگاه افراد موفق)
بسیار مسئولیتپذیر هستند و کارهایشان را با تمام وجود انجام میدهند.
در هر حال حامی شما هستند و از شما حمایت میکنند. حامی بودن به این معناست که با وجود خطاها و اشتباهاتتان در کنار شما باشد و شما را در مسیر درست همراهی کند. این چنین افراد همیشه در کنار شما خواهند بود و در هر حال سعی میکنند در شما شور و اشتیاق ادامه دادن ایجاد کنند و انگیزهتان را افزایش دهند.
(همچنین بخوانید: راهکار های افزایش انگیزه)
مشاغل مناسب برای افراد با تیپ شخصیتی اجتماعی
معلمی، رواشناسی، کوچینگ ، مشاوره، شرکت در کارهای بشر دوستانه و … میتواند مشاغل مناسبی برای افراد با تیپ شخصیتی اجتماعی باشد.
1- معلم
افرادی که دارای تیپ شخصیتی اجتماعی هستند میتوانند به عنوان معلم مشغول به کار شوند. این شغل به شدت برای افراد اجتماعی مناسب است؛ چرا که معلم باید روابط اجتماعی قوی و شخصیتی همدل و حامی داشته باشد تا بتواند علاوه بر دانش آموزان با همکاران مختلف و والدین نیز ارتباط مؤثری برقرار کنند.
2- روان شناس و مشاوره
روان شناسان و مشاوران، افرادی حامی، صبور، دلسوز و همدل هستند. به طور کلی؛ افرادی که دارای تیپ شخصیتی اجتماعی هستند میتوانند در مشاغلی مانند، روان شناسی و مشاوره بسیار موفق عمل کنند. این افراد قادر هستند با مراجعان خویش ارتباط برقرار کنند و به شیوههای مختلف با آنان همدلی کرده و در رفع مشکلاتشان به آنها کمک کنند.
3- کوچ (Couch)
کوچ به معنای مربی است و کوچینگ نشان دهندهی عمل مربیگری است. کوچ، فردی است که شما را در فرآیند یادگیری همراهی میکند و مسیر را برایتان شفاف میکند. به کارگیری این شغل مستلزم داشتن شخصیتی دلسوز، همراه؛ همدل، حامی، صبور و …. است.
تفاوت مشاور و کوچ در چیست؟
برای تحلیل دقیقتر و فهم بهتر، قصد داریم تفاوت مشاور و کوچ را برایتان بیان کنیم:
مشاور به گذشته شما بیشتر توجه میکند و راهکار به شما ارائه میدهد، در صورتی که کوچ با گذشتهی شما کاری ندارد و آینده را در نظر میگیرد و برای پیشرفت و رشد شما تلاش میکند.
کوچ با شما لحظه به لحظه زندگی میکند، و در مسیر رسیدن به اهدافتان شما را همراهی میکند و دائما از شما سوال میپرسد که شما چه مقدار به هدفتان نزدیک تر شدهاید؟
فرق اساسی کوچ و روانشناس در همین است که، کوچ شما را به یک فرد بالنده تبدیل میکند
و شخصیت شما را شکوفا میسازد. وقتی مساله ای را مطرح میکنید؛ به گونهای شما را راهنمایی میکند که خودتان راه حل مسائل را بیابید و رو به جلو حرکت کنید.
(همچنین بخوانید: هدف گذاری به روش ماتریس آیزنهاور)
اما مشاور این گونه نیست. فرد مشاور خودش شخصاً به شما راهکار میدهد و برای حل مسائلتان راهکار ارائه میدهد.
افرادی که دارای تیپ شخصیتی اجتماعی هستند، تمایل زیادی به حل مشکلات دیگران دارند و از انجام کارهای گروهی و اجتماعی لذت میبرند و به همان نسبت از کارهای تحلیلی و مسائل عقلانی فرار میکنند.
در این مقاله سعی کردیم شما را با ویژگیها، صفات و به طور کلی شخصیت افراد اجتماعی بر اساس استعدادیابی به روش جان هالند آشنا کنیم. در ادامه مشاغل مناسب برای این دسته از افراد را ذکر کردیم. به یاد داشته باشید که خواندن مقالات و صرفاً انجام تستهای مختلف، استعداد و توانمندیهای شما را کشف نخواهد کرد. اگر قصد دارید یکبار برای همیشه استعدادهای درونی خود را پیدا کنید به سایت ما سر بزنید و در قسمت محصولات، “دوره جامع مسیر زندگی من“ را تهیه کنید. با تهیهی این دوره شما قادر خواهید بود علاوه بر شناسایی انواع هوشهایتان بر اساس هوشهای چندگانه گاردنر با انواع روشهای استعدادیابی از جمله MBTI ، جان هالند، 34 نقطه قوت گالوپ و … نیز آشنا شوید. پس درنگ نکنید و همین الان در جهت تحقق اهدافتان و کشف رسالت زندگیتان قدم بردارید.
از اینکه زمان خود را به خواندن این مطلب اختصاص دادید از شما نهایت تشکر را داریم. اکنون که شما با ویژگیهای تیپ شخصیتی اجتماعی آشنا شدید و دریافتید که شخصیت اجتماعی چگونه شخصیتی است، درقسمت نظرات برای ما از دیدگاه خودتان نسبت به تیپ شخصیتی اجتماعی بنویسید.
نویسنده: معصومه قاسمی
کلمات کلیدی:
میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آراء: 1
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
12 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام خدمت شما و خسته نباشید،
من همواره به رشد، تعالی و آگاهی خود و دیگران اهمیت میدهم همچنین به ترغیب و امید دادن به افراد، از ارتباط با افراد لذت میبرم، اهل ایجاد تنش و دعوا نیستم و از فعالیت های تکرارشونده و اداری دوری میکنم. با توجه به تیپ شخصیتی ام نیز علاقه مند به کمک به دیگران هستم. توانمندی زیادی در راستای قدرت بدنی و انجام کارهای سنگین در مشاغل واقع گرا ندارم. تابحال سعی کرده ام رفتار مسالمت آمیز و دوستانه با دیگران داشته و تا حد امکان حمایتگر باشم. به فعالیت های بشر دوستانه علاقه مندم.
تیپ قراردادی در جایگاه سوم ترجیحات شغلی من بعد از تیپ هنری و جستجوگر قرار میگیرد.
خیلی ممنون از توجهتون
مطلب عالی ای بود. چیزی که وجود داره اینه که درونگرا ها هم میتونن این شخصیت رو داشته باشن فقط شاید نیاز باشه روی بعضی از هوش هاشون و مهارت هوشون کار کنن مثل هوش کلامی زبانی و مهارت ارتباط موثر.
سلام
شاید یکی از بارزترین ویژگیهایی که یه مشاور یا روانشناس باید داشته باشه، همین تیپ شخصیتی اجتماعی هستش. مشاوری رو در نظر بگیرید که در مدل هالند اش، این تیپ شخصیتی رتبه آخر رو داره. در این صورت این فرد چطور میتونه در مشاوره به عنوان یک حامی رفتار کنه؟ مراجعه کنندهای که برای مشاوره به این شخص رجوع میکنه وقتی حس کنه که اون مشاور اصلا حامی و همدرد خوبی نیست و خوب به حرف های مراجعه کنندههایش گوش نمیکنه، اون حس خوب و نتیجه ای که از جلسه مشاوره باید بگیره رو نمیگیره. در ضمن منظور از مشاور فقط روانشناس نیست بلکه شامل کوچ و حتی مشاوران کنکور هم میشه. یعنی حتی مشاور کنکور هم اگه این تیپ شخصیتی رو داشته باشه، نتیجه مشاوره دادنش و تاثیری که روی مراجعه کنندگانش میذاره، خیلی تفاوت داره با وقتی که این تیپ شخصیتی رو نداره.
درود
حال دلتون عالی💚
طبق مقاله پیش رو
افراد دارای تیپ شخصیتی اجتماعی افرادمسئولیت پذیر،دقیق،حامی،مهربان،کار آمدی و مشوقی هستن که دوست دارن به پیشرفت خودشون و بقیه انسانها کمک کنن.
افرادی هستند که شاید در بعضی موارد حتی به ظاهر زیاد جذاب نباشن ولی وقتی باهاشون آشنا میشین و ارتباط میگیرین،دیگه دل کندن ازشون براتون مشکل باشه.
افرادی که برای دیدنشون اشتیاق خاصی تو قلبتون ایجاد میشه و ممکنه برای هم صحبتی دوباره باهاشون ثانیه شماری بکنین،
و مطمئنین که از دیدارشون خیلی چیزا قراره عایدتون بشه،خیلی چیزای خوب،مثل یادگیری بیشتر،ایده گرفتن،بالا رفتن انگیزه و اشتیاق برای انجام کارای اجتماعی و یا حتی کارای روزانه تون…
این افراد میتونن الهام بخش هم باشن چون به احتمال قوی هوش کلامی_زبانی بالایی هم دارن.
افراد صبوری که میتونن معلم،مشاور و یا کوچ خیلی خوبی باشن و تو مسیر موفقیت شما رو به ادامه دادن و کم نیاوردن تشویق کنن.👌🏻
در کل به کارهای تیمی و گروهی علاقه دارن،
و به نظرم اکثر اتفاقات مهم اجتماعی رو این تیپ از افراد برنامه ریزی و هدایت میکنن.
سپاس از شما💫
سلام ان شا الله همیشه پر انرژی و شاد باشید .
طبق آزمون هالند من تیپ شخصیتی اجتماعی جایگاه اول با بیست درصد
خوشحال هستم می توانم به دوستی که مشکل داره کمک کنم تا مشکلش حل بشه من سعی دارم با همه دوست باشم و به بهترین راه راهنمایی شون کنم و مهربانی و بخشندی رو دوست دارم و متشکرم از خداوند که این ویژگی رو در وجودم قرار داد و ممنونم از شما که کاری کردین زندگی واقعی ام رو کشف کنم 💚🤍❤️
این افراد علاقه زیادی به فعالیتهای اجتماعی وکمک ویاری رساندن به دیگران دارند وافراد با چنین تیپی اصولا” افرادی مسئولیت پذیر و مهربان هستند و فعالیتهایی در زمینه هایی مثل اموزش -سلامت و رفاه اجتماعی می تواند برای انها مناسب باشد.
هسته مرکزی تیپ اجتماعی کمک کردن است. این افراد توانایی این را دارند که به راحتی با دیگران ارتباط بر قرار کنند.
این افراد انعطاف لازم را در درک دیگران دارند که این خود منجر می شود که افراد بتوانند به همدیگر کمک کنند.
تمرکز اصلی انها بر روی مشکلات اجتماعی است وخدماتی که به دیگران می دهند از نوع ارتباطی است.
آنها به فعالیتهای اموزشی علاقه مندند ومعمولا” افراد اجتماعی دوست دارند مشکل خودرا با تشکیل تیمهای گروهی یا از راه مذهب ویا سیاست وخدمات اجتماعی حل کنند و بسیار اخلاقی هستند واز کار کردن با ماشین الات و ابزار الات خوششان نمی اید.
این افراد دارای رغبتهای اجتماعی می باشند و نقش معلمی یا روان درمانگر راترجیح می دهند. این افراد انسانهایی مسئول وبشر دوست هستند وقرار دادهای اجتماعی را می پذیرند و در عین حال از حل عقلانی مسائل گریزانند واز کار های بدنی و فعالیتهای سازمان یافته خوششان نمی اید.
روحیه همکاری ومعاشرتی بودن وشکیبا بودن ومسئولیت پذیری وصمیمیت از جمله صفات شخصیتی این گروه می باشد.
این افراد از مراقیت و اطلاع دادن وآگاه کردن دیگران لذت می برند وخودشان را فردی مفید می دانند که قادر به تعلیم وتربیت دیگران هستند وبرای فعالیتهای اجتماعی ارزش قائل هستند و از فعالیتهایی که مربوط به مشاغل و موقعیتهای واقع گرایانه می باشد اجتناب می کنند.قدرت کلام بالایی دارند وبرای حل کردن مشکلاتی که سر راهشان قرار می گیرد به دنبال راه حلهای احساسی می روند.
این افراد یاریگر فهمیده و حساس هستند و دوست دارند خلاق باشند ومحیطهای غیر رسمی را به این دلیل که می توانند خود را بیان کنند واجتماعی باشند تر جیح میدهند.
تمایل طبیعی برای کمک به دیگران دارند و در پیش بینی و رفع نیاز مردم بسیار توانمندند و تمایل دارند کارهایی را انجام دهند که زندگی افراد دیگر را بهبود بخشد و اغلب نگرانی اصلی آنها تصمیم گیری در مورد این است که دیگران را چگونه تحت تاثیر قرار دهند.
همان طور که از اسمشان مشخص است، این افراد علاقهی زیادی به فعالیتهای اجتماعی و در کنارش کمک کردن و یاری رساندن به دیگر افراد دارند.افراد با تیپ شخصیتی اجتماعی اصولا افرادی مسئولیت پذیر و مهربان هستند
بنابراین فعالیت در زمینههایی مثل آموزش، سلامت و رفاه اجتماعی میتواند برای آنها مناسب باشد.
هسته مرکزی تیپ شخصیتی اجتماعی، کمک کردن است. این افراد توانایی این را دارند که به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند.
افراد تیپ اجتماعی به دنبال انعطاف و درك دیگران هستند كه منجر می شود افراد بتوانند به همدیگر كمك كنند.
تمرکز اصلی آنها بر روی مشکلات اجتماعی است و خدماتی که به دیگران میدهند معمولاً از نوع ارتباطی است آنها به فعالیتهای آموزشی علاقهمندند، معمولاً افراد اجتماعی دوست دارند مشکل خود را با تشکیل تیمهای گروهی و یا از راه مذهب، سیاست و خدمات اجتماعی حل کنند بسیار اخلاقی هستند و از کار کردن با ماشین و ابزارآلات خوششان نمیآید.
افرادی که جزء این طبقه هستند، دارای رغبتهای اجتماعی میباشند و نقش معلمی یا رواندرمانگری را ترجیح میدهند. این افراد انسانهایی مسئول و بشردوست هستند و قراردادهای اجتماعی را میپذیرند. در عین حال از حل عقلانی مسائل گریزانند و از کارهای بدنی و فعالیتهای سازمانیافته خوششان نمیآید. این گروه علاقمند به امور آموزشی و درمانی و بیعلاقه به امور فنی و ماشینی هستند. روحیه همکاری، معاشرتی بودن، شکیبایی، مسئولیتپذیری و صمیمیت از جمله صفات شخصیتی این گروه میباشد. همچنین مشاغل مناسب این گروه عبارتند از: مشاغل مربوط به تعلیم و تربیت، رفاه اجتماعی و موضوعات اخلاقی
افراد اجتماعی از آموزش، مراقبت، اطلاع دادن و آگاه کردن دیگران لذت میبرند.
افراد اجتماعی:
خودشان را فردی مفید میدانند که قادر به تعلیم و تربیت دیگران هستند.
برای فعالیتهای اجتماعی ارزش قائل هستند.
از فعالیتهایی که مربوط به مشاغل و موقعیتهای واقعگرایانه میباشند اجتناب میکنند
قدرت کلام بالایی دارند.
برای حل کردن مشکلاتی که سر راهشان قرار میگیرد به دنبال راه حل های احساسی میروند.
این افراد یاریگر، فهمیده و حساس هستند. دوست دارند خلاق باشند و محیطهای غیررسمی را به این دلیل که میتوانند خود را بیان کنند و اجتماعی باشند، ترجیح میدهند. تمایل طبیعی برای کمک به دیگران دارند و در پیشبینی و رفع نیازهای مردم بسیار توانمند هستند. تمایل دارند کارهایی انجام دهند که زندگی افراد دیگر را بهبود بخشد و اغلب نگرانی اصلی آنها تصمیمگیری در مورد این است که دیگران را چگونه تحت تأثیر قرار دهند.
یکی از تیپ های که بالاترین درصد رو در اون کسب کردم همین تیپ بود. افرادی که دارای چنین تیپی هستند به نامه نگاری علاقه خاصی دارن و معمولا تو مراسمات مختلف حضور پررنگی دارن. شرکت تو سمینارها و جلساتی که میتونه بار علمی اونهارو افزایش بده، براشون بسیار توش آینده و اغلب توی این حوزه و حوزه های خودشناسی و روانشناسی کتاب های زیادی روهم مطالعه میکنند. این افراد چون خونگرم هستن میتونن با بچه ها سریعا اخت بگیرن و میتونن ازشون مراقبت کنن. توی توضیح مطالب به دیگران خیلی خوب عمل میکنن و توی امور خیریه هم مشارکت فراوونی دارند. میزبان های خوبی هستند که میتونن حس خوبی رو به دیگران منتقل کنند. میتونن برنامه ریزی خوبی برای یه مهمانی داشته باشن و مجلس رو به خوبی هدایت میکنن.
من این تیپ شخصیتی داشتم و نمیدونستم.
یکی دیگر از ویژگی های آدم های تیپ شخصیتی اجتماعی اینه که توی جمعیت ها به وجد میان.
هر چی جمعیت بزرگتر باشه ، بیشتر به وجد میان.مخصوصا اگه بخوان خدمتی به اون جمع بدن و توی اون کار مسلط باشن.
باسلام …
این ویژگی رو من در دو شخص از اطرافیانم به صورت خیلی غلیظ مشاهده کردم صد کامل
پدرم کافیه فقط ۱۰ دقیقه با یک شخص صحبت کنه در هر صنفی
قبلا برام خیلی سئوال بود که چطوری میتونه انقدر به ادما اعتماد کنه صحبت کنه و اون ادم رو تبدیل به یک دوست کنه
من به دلیل یک سری از مشکلات اجتماعی این ویژگیم به شدت اسیب دیده بود و مثل بچه ای بودم
که داره به یک موجود عجیب نگاه میکنه
حرکات دست این ادما نحوه قانع کردنشون منو خیلیی جذب میکرد
متوجه شدم چون ذاتا این رو درون خودم دارم مثل بذری بوده که دور انداخته بودم اما با جوانه زدنش منو متعجب کرد
یک مدت حتی از وجودش خیلیی ذوق زده بودم
دقیقا مثل کارکتر ها و شخصیت هایی صحبت میکردم که از دیدنشون لذت میبردم و برام ارزو بود
و حتی بعد از اتمام صحبتم توی ذهنم میگفتم واقعا اینارو من گفتم
و اما نکته بدی که من به شخصه توی ادم هایی که از وجه منفی اجتماعی بودن استفاده میکنن دیدم :
بعد از یک مدتی ممکنه انقدر توی اجتماع باشن انقدر برای مردم وقت بزارن که در حق خانواده و نزدیکانشون کم لطفی کنند و وقتی نزارند
یک بی توجهیی که خیلی به پدر مادرشون یا فرزندشون اسیب میزنه
داخل کلاس یک نکته جالبی گفته شد که بعضی از ادما این رو به صورت ذاتی دارند
خیلی فکر منو برد سمت پسر خالم با اینکه هنوز ۲ سالشه
اما از بودن توی اجتماع و شلوغی انقدررر خوشحال میشه میدویه
یا حتی توی خونه که میرسیم میخوایم بزاریمش زمین پاهاشو ب زور میاره بالا که فقط پاش به خونه نخوره 😅
و بیرون به شدت این بچه ارومه
چقدر خوبه که الان بعد از گذشت فقط ۸ جلسه
انقدر راحت میتونم نقاط قوت پررنگ رو تشخیص بدم
و چقدر این برای خودم و بچه های من خوب خواهد بود
اول که گفتید مادام العمره واقعا جدی نگرفتم
ولی الان میبینم که میتونم نقاط قوت رو پررنگ ببینم
و روی نقاط قوت یک بچه یک انسان زوم نکنم و حتی در حد توانم توی مسیر درست راهنماییش کنم
مرسی که وقت گذاشتید و خوندید 🙏😊
افراد این طبقه دارای رغبت های اجتماعی می باشند و نقش معلمی یا روان درمانگری را ترجیح می دهند. افراد نوع اجتماعی انسان هایی مسئول و بشردوست هستند و قراردادهای اجتماعی را میپذیرند. در ایجاد روابط انسانی مهارت دارند. در عین حال از حل عقلانی مسائل گریزانند و از کارهای بدنی و فعالیت های سازمان یافته خوششان نمی آید.